bg / en

Услуги за Продавачи

Нашите консултанти и експерти ще ви помогнат да се свържете с чуждестранни и местни клиенти. Научете как нашите услуги, свързани с продажба на недвижими имоти ще ви помогнат да извлечете най-добрата полза от вашия имот.

 

Първа среща
За улесняване на процеса на продажба на вашия недвижим имот, ние имаме нужда да разберем какво ви мотивира да продавате в този момент. Обичайно провеждаме първата среща във Вашият имот, за да можем да изготвим първоначална оценка на имота, да ви запознаем с нашият начин на работа и с договорите ни.

 

Проверка на собствеността
На първата ни среща, ние извършваме оглед на имота, за да преценим състоянието му и да определим кои са неговите уникални предимства за реализиране на добра продажба. В зависимост от локацията на имота и неговата стойност, ние даваме и съвети как имота да бъде допълнително подобрен. На тази среща подписваме с Вас Договор за посредничество, за да формализираме нашите отношения.

 

Подготовка на имотът
Когато потенциалните купувачи посещават вашия имот, те трябва да виждат техният нов дом, а не вашият стар. Ние можем да ви помогнем с организирането на подготовката на имота, а нашият фотограф след това ще направи професионални снимки и видео за рекламирането му в ползваните от нас маркетингови медии.

 

Ценова стратегия
Нашата цел е да осигурим успешната продажба на вашия имот, а за да постигнем това, ние трябва да сме сигурни, че той се предлага на пазара на правилната цена. Ние ви предоставяме и нашите препоръки за пазарно оправдани подобрения в имота, съобразени със стойността му, които биха могли да повишат продажната цена.

 

Обяви и Реклама
Тъй като повечето търсения на имоти започват онлайн, ние представяме онлайн вашия имот, целейки той да създава добро впечатление пред потенциалните клиенти дори и да са го посетили лично. Нашият уебсайт привлича около 15 000 уникални посетители на месец, които се възползват от функционалността за търсене на имоти, както и от ценното информационно съдържание.

 

Оглед на Вашият дом
Когато настъпи моментът потенциалните клиенти да посетят Вашия имот, е важно да им осигурим добро изживяване. Да ползвате консултант при оглед е полезно за продажбата, защото консултантът умее да презентира и рекламира имота, да създава правилното мнение в купувачите, без да се налага вие да полагате някакви усилия в тази насока.

 

Приемане на оферти и договори
С информацията получена от Вас за конкретните приоритети на вашата продажба, ние ви помагаме да изберете най-добрата оферта и организираме подписване на стоп депозит за имота (обикновено на стойност 1% от продажната цена). През следващите две седмици подготвяме Предварителен договор за покупко-продажба съобразен с условията и на двете страни, целящ справедливост и равнопоставеност. През целия този процес предоставяме на страните пълна комуникационна прозрачност и помагаме в комуникацията с банки, нотариуси, държавни и общински институции.

 

Предварителният договор
Предварителният договор е първият сериозен документ и при подписването му продавачът и купувачът договарят права и задължение един към друг. Предлагаме за целия процес на продажба на клиентите си фирмен юрист -специалист във вещното право, който работи съвместно с адвокатите на страните и с техните представители, ако има такива.

 

Подписване на нотариален акт за покупко-продажба
Предлагаме на нашите клиенти преглед на проект на нотариален акт, обсъждането му, потвърждаваме размера на данъци и такси, и начина им на плащане. Ние насрочваме среща с нотариуса и уточняваме документите, които и двете страни по сделката следва да предоставят, за да може тя да се извърши. След като продажбата приключи, ние ви свързваме с купувача, за да организираме подписването на протокол за владение. 

 

При желание да инвестирате в нов имот, разбира се, оставаме на ваше разположение!