bg / en

Услуги за наемодатели

Свържете се с подходящи наематели


В Панелко.бг се стремим да подкрепяме всички цели на нашите клиенти и потребители, свързани с недвижими имоти. Работим в тясно сътрудничество с клиентите си по време на целият процес на закупуване на инвестиционен имот, който да oтдадем под наем - от избора на подходящ квартал, до съвети относно интериорен дизайн и обзавеждане.

 

Ние използваме нашите експертни знания, за да ви помогнем да получите най-добрата възвръщаемост на вашата инвестиция. Нашата позиция като каталог ни дава възможност да преодолеем разликата между местните клиенти и очакванията на чужденците. 35% от нашите наематели са чужденци и ние сме помогнали на много местни и чуждестранни собственици на имоти да се свържат с качествени наематели.

 

За наемодателите, които живеят извън страната, ние правим нещата възможно най-лесни. Притежавайки ключовете на имота, ние поемаме грижата за всички огледи, както и за наемните договори. Ако имаме Ексклузивен договор, можем да подпишем Приемо-предавателния протокол. Собствениците могат да бъдат спокойни, че имотът им е в сигурни ръце, тъй като ние имаме сключена застрахователна полица за покриване на всякакви щети, в случай на инцидент по време на нашите посещения.