bg / en

Управление на имоти

Имоти за инвестиция
Нарастващият пазар на жилища и строителство в България превърна отдаването под наем на жилищни и бизнес имоти в значителен източник на доходи за много собственици. Нашата услуга за цялостно управление на имоти позволява на собствениците да добавят имоти под наем към своето инвестиционно портфолио, без да се налага да поемат ежедневна работа по тяхното управление. В допълнение към това спокойствие - нашият екип от опитни специалисти по недвижими имоти, финанси и дизайн предоставят своя опит, за да ви помогнат да намерите точните имоти, които да придобиете и да извлечете максимума от текущото си портфолио.

Придобиване на имот
В зависимост от вашия инвестиционен бюджет и очаквания за възвръщаемост, ние търсим имоти с висок потенциал и улесняваме покупката Ви с нашите висококачествени недвижими имоти, правни и финансови услуги.

Ремоделиране или дизайн
Информирани от обратната връзка с местните наематели, ние предлагаме дизайн, който ще привлече вашите идеални наематели. Ние ще управляваме ремонтните дейности от Ваше име, а те се изпълняват от нашите проверени дизайнери и строители.

Дългосрочен наем или AirBnb
Независимо дали ще отдавате Вашия имот краткосрочно или дългосрочно, ние ще го представяме и рекламираме на пазара така че да Ви свържем с квалифицирани наематели.

Поддръжка на имот
Ние поддържаме имота Ви в добро състояние и реагираме при спешни случаи, за да не се налага Вие да го правите.

Събиране на наем и плащане на сметки
Наслаждавайте се на печалбата от Вашия имот под наем, без абсолютно никакъв стрес. Ние събираме наема и допълнителните потребителски сметки и също така се уверяваме, че са платени навреме.

Удовлетворение на наемателите
Крайната цел на нашата услуга е да поддържаме щастливите наематели във Вашия имот или посетителите да се връщат отново и отново. Осигуряването на безпроблемно обслужване и превръщането на отдаването под наем на имот в положително изживяване и за двете страни е това, което прави инвестицията в недвижими имоти успешна.


Отдайте своя имот чрез Панелко и увеличете максимално възвръщаемостта на инвестицията си.
Нашата услуга за управление на имоти е свързана с това вашите инвестиции да функционират като инвестиции вместо друга работа. Ние ще оценим вашия имот, ще го подготвим, ще го предлагаме на пазара и ще го отдадем под наем от Ваше име осигурявайки печалбата Ви, без да ангажираме Вашето време и енергия.

Насрочете оценка на имота си при нас.