bg / en

За нас

Панелко.бг е лесна за използване платформа за недвижими имоти, насочена към частни лица, по-малки агенции и брокери на имоти. От услугите на Панелко могат да се възползват всички участници на пазара на недвижими имоти, като ние им предоставяме равни конкурентни условия на работа, което да стимулира качествените агенции и брокери и увеличи нивото на услуга за крайния клиент.
Нашата мисия е всеки потребител с минимални усилия да купи, продаде, наеме или отдаде под наем недвижим имот, като това става прозрачно и лесно.

Нашата цел не е глобализация на сектора, а точно обратното. Чрез силен предприемачески дух, активна конкуренция, коректно поведение и добра техническа култура, да спомогнем за плавното развитие на малките участници в българския имотен пазар и предоставяне на добри решения за:

1. Търсене и предлагане на недвижими имоти.

2. Сътрудничество с цел подобряване качеството на услугите при сделки с имоти.

3. Бизнес-партньорство.

4. Обмен на клиенти и контакти.

5. Услуги свързани с ремонти и строителство

6. Финансова грамотност и инструменти за това

7. Управление на имоти от инвестиционни сделки

8. Изграждане на различни софтуерни решения при необходимост 

За потребителите, които търсят недвижимо имущество за покупка или наем, Панелко.бг осигурява бърз и лесен достъп до обяви на частни лица, брокери, агенции и строителни компании.

За агенциите, строителите, инвеститорите и собствениците на имоти, Панелко.бг предоставя най-оптималния начин за предлагане на имоти, чрез системата за автоматично публикуване на съдържанието на всяка обява, при равни условия опредлени от екипа ни, като администратори на системата.

Агенциите за недвижими имоти могат да се възползват от опцията за създаване на профили на брокери. По този начин всички агенти могат едновременно да ползват сайта с различни акаунти и индивидуално да управляват своите клиенти и обяви.